Bön för Linköping

Bön för Linköping

Om den här hemsidan

Vi i Bön för Linköping har gjort ett schema där man varje vecka ber för tre kommunfullmäktigeledamöter, och vi kontaktar ledamöterna för att fråga om det är något speciellt de vill att vi ber för. Böneschemat och ledamöternas önskemål om förbön publiceras här. Det finns ingen kommentarsfunktion till den här hemsidan, då tanken är att sidan ska handla om bön, och inte om att diskutera politiska frågor. Böneschemat kan laddas ner som PDF-fil och HTML-fil.

25/2-3/3 2013

bönPosted by Bön för Linköping Tue, February 05, 2013 04:52:22
Den 25/2-3/3 kommer vi att be för Nils Hillerbrand, Rebecka Hovenberg och Mari Hultgren.


Från Mari Hultgren:
Hej!

Tack för er omtanke!

Jag vill be för människor i flykt. De som flyr från konflikter och krig, miljöförstöring, torka och svält.

Med vänlig hälsning,
Mari Hultgren


--------------------------------
Från Nils Hillerbrand:
Hej!
Tack för er förfrågan!
Det finns mycket och många som jag ser att man utifrån ett religiöst perspektiv skulle kunna be om i syfte att hoppas och verka för det bättre.

För min del skulle jag vara tacksam om ni, denna gång, vill be för att de människor, i synnerhet kvinnor och barn, världen över som varje dag får utstå förtryck och övergrepp av olika slag. Det är ovärdigt ett modernt samhälle att den rika delen av världen inte tar större krafttag mot världssvält och fattigdom och det är ovärdigt ett modernt samhälle att inte ta hand om sina medborgare bättre när det faktiskt finns goda resurser för det.

Hälsningar
Nils